Kalendar aktivnosti

Mostar: Poziv na radionicu iz oblasti online marketinga za organizacije iz sektora poljoprivrede

Lokacija:

Tehnološki park "Intera" Mostar

Želite povećati vidljivost svojih proizvoda? Poboljšati snalaženje u online prostoru i definisati svoju digitalnu strategiju? Hoćete da se vaš brend istakne u masi drugih?
 
Marketing na društvenim mrežama je postao neizostavan dio svake marketinške kampanje. U okviru aktivnosti USAID/Sweden FARMA II projekta primijetili smo da veliki broj organizacija ima ograničene resurse i znanja iz oblasti online marketinga. 
 
Kvalitetnom digitalnom strategijom, definisanjem ciljne skupine i ulaganjem u online oglašavanje korak po korak i vi možete iskoristiti potencijal društvenih mreža za promociju i rast vašeg biznisa. 
 
U tom kontekstu organizujemo radionicu na kojoj ćemo kroz praktične primjere i razmjenu iskustava sa polaznicima obuke obraditi neke od sljedećih tema:
 
- Društvene mreže - Važnost i vrste web stranice  - Kako napraviti Facebook stranicu - Kako kreirati digitalnu strategiju vašeg brenda  - Odabir primarne i sekundarne ciljne skupine  - Stil i ton komunikacije  - Vizuali za društvene mreže - Instagram vs Facebook  - Šta je Influencer marketing? - Facebook i Instagram oglašavanje  - Vježba: Kreiranje Facebook kampanje, tekst, vizual, kampanja - Facebook pixel i remarketing kampanje  

Radionica je namijenjena svima koji žele iskoristiti mogućnosti društvenih mreža za promociju vlastitog brenda.   

Broj učesnika je ograničen. Učešće na ovom seminaru je besplatno za registrovana pravna lica iz sektora poljoprivrede, uz OBAVEZNU PRIJAVU do kraja dana u ponedjeljak, 27.05.2019. godine putem web ankete na stranici https://www.surveymonkey.com/r/DQQ53QW. Zbog ograničenog broja mjesta vjerovatno ćemo moći primiti jednog učesnika po kompaniji. Za sva pitanja vam stojimo na raspolaganju. 


Partneri: Tehnološki park "Intera" Mostar

Banja Luka: Tehnička podrška BiH laboratorijima za usvajanje zahtjeva definiranih u novoj verziji ISO 17025:2017

Lokacija:

Hotel Talija - Banja Luka

Predavač Marinko Petrović je govoriti o zahtjevima definiranih u novoj verziji ISO 17025:2017 za predstavnike i predstavnice laboratorija iz BiH u okviru predavanja u Banjoj Luci od 20.05. do 24.05. 


Partneri:

Mostar: Tehnička podrška BiH laboratorijima za usvajanje zahtjeva definiranih u novoj verziji ISO 17025:2017

Lokacija:

Federalni agromediteranski zavod Mostar, Biskupa Čule 10, 88000 Mostar

Predavač Marinko Petrović je govoriti o zahtjevima definiranih u novoj verziji ISO 17025:2017 za predstavnike i predstavnice laboratorija iz BiH u okviru predavanja u Mostaru od 13.05. do 17.05. 


Partneri: Federalni agromediteranski zavod Mostar