Poziv za učešće na biznis klinici za kompanije i grupe proizvođača/preduzetnika u Olovu 10.04.2018.

Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH - REZ i Udruženje građana ''NEŠTO VIŠE'' – UGNV, implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu BiH*, pozivaju kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci) iz općina/gradova navedene regije, da se prijave za učešće na biznis klinici koja će se održati 10.04.2018. godine u prostorijama Društvenog centra u Sportskoj dvorani u Olovu, sa početkom u 10:00 sati.

Cilj ove aktivnosti je omogućiti savjetovanje iz brendiranja i marketinga, internet prodaje, uvođenja standarda i proizvodnje mlijeka. Na klinici će biti predstavljeni savjetnici iz navedenih oblasti koji će u toku klinike biti dostupni da  odgovore na pitanja iz svojih oblasti ekspertize. Puni tekst poziva, u kojem ćete naći sve potrebne detalje uključujući i spisak općina koje su uključene u ovu aktivnost, možete preuzeti ovdje.

Zainteresovani trebaju popuniti prijavni obrazac ovdje ili na www.rez.ba / www.nestovise.org, te isti poslati. do 6. aprila 2018. godine, na adrese: adnang@rez.ba i/ili duskocvjetinovic@nestovise.org. Prijavni obrazac možete tražiti i direktnim upitom na adrese koje će biti dostupne u ovom pozivu. 

* Navedena regija uključuje općine/opštine: Breza, Bugojno, Busovača, Centar Sarajevo, Čajniče, Doboj Jug, Donji Vakuf, Foča, Foča Ustikolina, Fojnica, Goražde, Gornji Vakuf/Uskoplje, Hadžići, Ilidža, Ilijaš, Istočna Ilidža, Istočni Stari Grad, Istočno Novo Sarajevo, Kakanj, Kalinovik, Kiseljak, Kreševo, Maglaj, Novi Grad Sarajevo, Novi Travnik, Novo Goražde, Novo Sarajevo, Olovo, Pale, Pale Prača, Rogatica, Rudo, Sokolac, Stari Grad, Tešanj, Travnik, Trnovo, Trnovo RS, Usora, Vareš, Visoko, Višegrad, Vitez, Vogošća, Zavidovići, Zenica i Žepče (mapa regije dostupna je na kraju dokumenta)