Zaposlenje

Od uposlenika na ovoj poziciji se očekuje da blisko sarađuje sa projektnim komponentama za razvoj privatnog i javnog sektora, kao i sa međusektorskim projektnim aktivnostima, kako bi se osiguralo praćenje informacija o aktivnostima i podrška za istraživanje, analizu, izvještavanje i objavljivanje informacija, članaka, intervjua, obavještavanje putem društvenih medija, kao i izrada svih vrsta pisanih materijalama u cilju promocije sektora i razvojnih aktivnosti projekta, po potrebi. Angažovana osoba će također biti odgovorna za koordinaciju i podršku projektnih obaveza izvještavanja na mjesečnom, kvartalnom i godišnjem nivou.

(oglasi za posao objavljuju se samo na engleskom jeziku)

For more information about this vacancy, please download the following document:

The closing date for the receipt of applications is April 12, 2018. We encourage qualified candidates to send a Cover Letter including three References and CV via email: info@farmabih.ba

Cardno Emerging Markets USA, Ltd is an equal opportunity employer. All information received will be treated with confidentiality. Incomplete applications will not be considered. Only shortlisted candidates will be contacted.