Pozivi

U petka, 11. decembra, Sweden/USAID FARMA II organizuje webinar/radionicu na temu „Kvalitetnom prezentacijom proizvoda do kupaca - kreirajte brzo i jednostavno vaše vizuale!“ Radionica je besplatna i otvorena je za organizacije iz sektora poljoprivrede kojima upravljaju žene. Požurite sa prijavom, broj učesnica je ograničen!

Put koji proizvod pređe do proizvođača do kupca sastoji se od niza koraka. Istraživanje tržišta, biznis plan, nabavka sirovina, proizvodnja i pakovanje, samo su neki od neophodnih koraka koji trebaju biti dobro promišljeni.

Nakon što proizvedete kvalitetan proizvod, potrebno ga je kvalitetno prezentirati kupcima.

Da biste svoj proizvod odjenuli u upečatljivo ruho, a vaše objave na Facebooku i Instagramu ostavile profesionalan dojam naučićemo vas kako da koristite jednostavan i brz alat za grafički dizajn – Canva.

Učestvujte na našoj radionici i saznajte kako vam Canva može postati saveznik u uspješnijoj promocije i prodaji!

Narednog petka, Sweden/USAID FARMA II organizuje webinar/radionicu na temu „Kvalitetnom prezentacijom proizvoda do kupaca - kreirajte brzo i jednostavno vaše vizuale!“, koja vam može pomoći u upravljanju i unapređenju vizuelnog identiteta, s ciljem ostvarivanja boljih rezultata u prodaji.

Tokom praktične radionice govorićemo o upotrebi Canva platforme, pobliže vas upoznati sa ovim alatom i odgovoriti na pitanja koja budete imali, a na bazi primjera iz prakse. Predavač će biti Selma Operhal, konsultantica Sweden/USAID FARMA II projekta.

Radionica će biti održana u petak, 11. decembra od 11:00 do 13:00 sati putem Zoom platforme. Radionica je besplatna i otvorena je za organizacije iz sektora poljoprivrede kojima upravljaju žene.

Da biste učestvovali u radionici potredno je da se prijavite putem e-mail-a na adresu lejla.polimac@farmabih.ba do 10. decembra u 16:00 sati. Vaš mail treba da sadrži Vaše ime i prezime, ime organizacije, te broj telefona.

Požurite sa prijavom, broj učesnica je ograničen!

Nakon registracije ćete dobiti link za pristup radionici.

Očekujemo Vas!

Sweden/USAID FARMA II tim