Novosti

Opet smo zajedno na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu! Prijavite se.

Sweden/USAID FARMA II će i ove godine imati kućicu na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu u sarajevskom parku Hastahana, gdje će ugostiti male poljoprivredne proizvođače iz cijele Bosne i Hercegovine. S tim u vezi, FARMA II vas poziva da se prijavite za učešće na zajedničkom štandu u toku održavanja SHM-a od 04.12.2019. do 13.01.2020. godine. Prijave se vrše putem e-maila: nedim.jahic@farmabih.ba sa naznakom "PRIJAVA ZA HOLIDAY MARKET" do 23. novembra u 12 sati.

U prijavi molimo da navedete podatke: naziv kompanije/organizacije, oblik registrovanja, općina/grad, kontakt e-mail i telefon, kontakt osoba, proizvodi koje planirate predstaviti, maksimalan broj dana koji možete obuhvatiti u predviđenom periodu. Poziv je ograničen na pravna lica. Napominjemo da je za svaki izabrani dan potrebno osigurati prodavača/promotera za radni period od 12h do 20h, uz povremene razlike u radnom vremenu za praznike i vikende. FARMA II će u toku SHM-a osigurati dodatnu medijsku promociju kompanija/zadruga izlagača na našem štandu. FARMA II će na bazi broja prijavljenih učesnika napraviti raspored učešća i podijeliti ga sa izlagačima za konačnu potvrdu rasporeda.

Također, Sweden/USAID FARMA II poziva sve poljoprivredna proizvođače koji žele zakupiti vlastiti štand tokom cijelog perioda trajanja SHM-a da se prijave direktno organizatoru za dodatne informacije.