Opći pozivi

Pozivno pismo i prijava su u prilogu (rok: 22.02.2019.)

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovini u saradnji sa USAID/Sweden FARMA II projektom je otvorila poziv za prijave bh. kompanijama zainteresovanim za kolektivno izlaganje na Međunarodnom sajmu Natural Products Expo East - BIOFACH AMERICA 2019 koji će se održati u Baltimoru (SAD) od 12. do 14.09.2019. godine.

"Izlaganje bh. kompanija planirano je u dijelu sajma namijenjenom organski certificiranim proizvođačima/prerađivačima, te će obuhvatati prostor za nekih 6 do 8 kompanija. U slučaju većeg broja zainteresovanih, izvršit će se selekcija kompanija-izlagača prema kriterijma gdje će prednost imati proizvođači ljekovitog i aromatičnog bilja, gljive, šumskog bilja, eteričnih ulja i drugih organski certificiranih proizvoda", poručuju iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

"Bh. kompanije će snositi dio troškova za uređenje i izlagački prostor u fiksnom iznosu od 2000 KM plus PDV, a VTK i USAID/Sweden FARMA II projekat će snositi najveći dio troškova zakupa prostora. Rok za prijave je otvoren do 22. februara, a više informacija možete dobiti na stranicama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine", zaključuju iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

Pozivno pismo - V/STK BiH

Prijava za učešće